Без перерви та вихідних

з 9-00 до 17-00

044-223-44-06
русский

Також працюємо з ПДВ

Valrom AquaClean NG0.3
Valrom AquaClean NG0.3
Valrom AquaClean NG0.3
5 400 грн

   Жировідділювач NG 0.3 aquaClean Valrom позбавить Вас від забруднення зливних труб і неприємно аромату. Оскільки більшість жирів нерозчинні в воді поступово вони почнуть відкладатися на стінках труб, внаслідок чого з'явиться специфічний запах. А також зменшиться внутрішній діаметр труби, що призведе до зменшення продуктивності. З жировловлювачем Валрум, Вам не потрібно буде постійно чистити і турбуватися про шкідливі бактерії, які могли б розмножуватися в трубі. Його можливо під’єднати до будь-якої посудомийної машини або стічної труби.

   Valrom жироулавливатель NG 0.3 состоит из мешочка для накопления вод с посудомойки и ячейки отведения чистой воды. Принцип действия легкий загрязненная вода поступает в мешочек жироуловителя с него под напором вытесняется вода которая там была, но уже без примесей оттуда она отправляется в канализацию.

   Valrom жироуловлювач NG 0.3 складається з мішечка для накопичення вод з посудомийки і відсіку відведення чистої води. Принцип дії простий забруднена вода надходить в мішечок жировловлювача з нього під напором витісняється вода яка там була, але вже без домішок звідти вона відправляється в каналізацію.

Жировідділювач NG 0.3 aquaClean Valrom

Принцип роботи пристрою відділення жирів Valrom AquaClean NG0.3

   Пристрій для відділення жирів складається з відсіку для накопичення харчових відкладень і відсіку очищеної від жирів води. З кухонних сантехнічних приладів брудна вода, насичена жирами і маслами, змішана з залишками їжі, потрапляє в Жіроотделітель. З'єднувальний ділянку трубопроводу виконаний таким чином, що уповільнює надходить потік води. Більш повільне проходження стічної води через очищувач дозволяє краще очищати воду від жирів і масел.

   Через приймальний патрубок кухонні стоки потрапляють в відсік для відділення масел і жирів. При вході різко розширюється перетин прохідного каналу, що зменшує швидкість течії. Тверді харчові відходи (залишки їжі та інші сторонні предмети) важче, ніж вода. Вони осідають на дно відстійника. Масляні і жирові включення мають меншу щільність, ніж вода. Вони спливають на поверхню.

   Таким чином відбувається попереднє поділ води і жирів. На поверхні відсіку для поділу накопичується постійний шар, який має меншу щільність, ніж щільність води. Він складається з жирових і масляних відкладень, а також інших включень. На дні відсіку утворюється шар кухонних відходів з щільністю більшою, ніж щільність води. Вода знаходиться між двох шарів і виводиться з відсіку, очищена від кухонних відходів і жирових накопичень.

   З відсіку для відділення жирів і масел стічні води потрапляють в зливний відсік. Відсіки відокремлені один від одного системою відбійних перегородок. Відбійні перегородки змінюють напрямок руху кухонних стоків. Завдяки такій організації роботи пристрою, подовжується відстань, яке очищається вода проходить від входу в відсік до зливного патрубка. При цьому протягом потоку відбувається рівно, без турбулентного перемішування. Спокійне рух забруднених стоків істотно підвищує ефективність відділення жирів і масел від води.

Де застосовується пристрій Valrom AquaClean NG0.3 відділення жирів

1. Без цього пристрою не може обійтися жодна професійна кухня ресторанів або кафе.

2. Якщо Ваша домашня каналізація працює примусово за допомогою насосів типу "СОЛОЛІФТ". У цьому випадку застосування пристрою обов'язково. Інакше рано чи пізно жирові відкладення накопичаться в корпусі і трубопроводах насоса. Вони заб'ють насос і можуть надовго вивести його з експлуатації.

 Сертифікат якості Valrom AquaClean NG0.3 

 Детальний опис сепаратора жиру Valrom           

Безкоштовна консультація
044-223-44-06