0 товарів, 0 грн
Grundfos Sololift2 CWC-3 (Грундфос Сололіфт)
Grundfos Sololift2 CWC-3 (Грундфос Сололіфт)
Grundfos Sololift2 CWC-3
17 100 грн

Модель CWC-3 являє собою комплексне рішення. Вона здатна відкачувати не тільки стічні води від душових кабінок, умивальників і біде, але і каналізацію з туалетів, інсталяцій. Станція може перекачувати каналізаційні стоки з температурою тільки до 50 градусів. Максимальна пропускна здатність насосної станції досягає 137 літрів в хвилину, а максимальний напір становить 8,5 метра. Конструкція дна цієї моделі Сололіфт зроблена з великим закругленням, яке сприяє плавному проходженню забрудненої води через пристрій і запобігає появі осаду. Форма конструкції насоса дозволяє легко ховати його за фальш стінкою.

Каналізаційна установка Grundfos Sololift2 CWC-3

(Грундфос Сололіфт) Купити | Краща ціна | Київ

   Компактні насосні станції допоможуть жителям заміських будинків з автономною каналізацією відчувати себе так само комфортно, як і городянам. Та й городянам, які відчувають проблему з відведенням побутової каналізації, допоможуть. Якщо приміщення, з якого відводяться стічні води (туалет, кухня або душова) знаходиться нижче рівня землі, то насосні станції нової серії Sololift2 незамінні. Вони піднімуть стоки на висоту 5 метрів і перекачають на відстань до 100 метрів.

   Модель CWC-3 являє собою комплексне рішення. Вона здатна відкачувати не тільки стічні води від душових кабінок, умивальників і біде, але і каналізацію з туалетів, інсталяцій. Станція може перекачувати каналізаційні стоки з температурою тільки до 50 градусів.

   Чого CWC-3 не може - це перекачувати рідини з температурою вище зазначеної. До даної станції не можна підключати cтіральную і посудомийну машини, від яких відходять стоки з температурою вище 50 градусів. Тривала дія гарячої води може пошкодити механізм і вивести насосну станцію з ладу.

   Якщо у Вас була попередня модель установки Grundfos Sololift+ CWC-3 то вона знята з виробництва в 2011 році. На заміну даного насоса прийшла оновлена ​​модель 2-го покоління під назвою Grundfos Sololift2 CWC-3.

Остерігайтеся контрафактної продукції

Grundfos Sololift2 CWC-3 має тривалу гарантію тривалістю 24 місяці від виробника. Вона обчислюється з моменту продажу насосного агрегату. Але важливо розуміти, що на гарантійний сервіс можна розраховувати тільки в тому випадку, якщо разом з покупкою ви отримали новий гарантійний талон Grundfos Sololift2. Він відрізняється рядом особливостей і дозволяє відрізнити оригінальне обладнання від підробки, отримати додаткову інформацію.

Переваги каналізаційної установки Grundfos Sololift2 CWC-3

1. Один компактний пристрій СОЛОЛІФТ відкачує і каналізацію від туалету, і брудну воду від сантехнічних приладів.

2. Приєднувальні патрубки регулюються по висоті і легко збираються.

3. Ріжучий механізм установки grundfos sololift macerator подрібнює потрапили в каналізацію дрібні предмети особистої гігієни і папір, надійно оберігаючи робоче колесо насоса від ушкоджень, а трубопровід від засмічень.

Підключення до установки Грундфос Сололіфт CWC-3       

Можливе приєднання одночасно унітаз + 2 додаткових прилади: душ, раковина (умивальник) або біде.

Рівень пуску: 72 мм від дна. Рівень зупинки: 52 мм від дна

Заводський номер, артикул Grundfos Sololift - 97775316

Де застосовуються станції Сололіфт від Грундфос ?

Спочатку компактні насосні станції Сололіфт проектувалися для створення автономної каналізації невеликих житлових будинків в місцях, де не було централізованого водовідведення. Тому спочатку потужність насосного обладнання була невеликою.

Ідея, що отримала втілення в компактній насосної станції полягала в з'єднанні робочого колеса насоса, електричного двигуна і приймального бака для стоків в одному герметичному корпусі. Це дозволило істотно зменшити розміри станції в порівнянні зі старими зразками, які мають внесений бак для збору господарських стоків. Тепер станцію можна встановлювати в будь-якому невеликому приміщенні.

Успіх перших моделей насосних станцій Grundfos показав, що вони можуть ефективно застосовуватися і в невеликих підприємствах громадського харчування, а також громадських підприємствах іншого призначення. Перерахуємо коротко можливі сфери застосування компактних каналізаційних насосних станцій.

1. Окремо розташовані приватні житлові будинки. Це можуть бути як місця постійного проживання, так і заміські садиби, якими господарі користуються час від часу.

2. Невеликі кафе і бари. Для стабільної роботи барів і кафе вони повинні бути обладнані окремими санітарно-гігієнічної кімнатами. У відвідувачів повинна бути можливість справити фізіологічні потреби, а також привести себе в порядок - помити руки, почистити одяг і інше. Крім того, підприємства громадського харчування зобов'язані мати відповідне кухонне обладнання для миття посуду. Компактні насосні станції повністю забезпечують всі необхідні вимоги для барів та кафе.

3. Ресторани. Відрізняються від барів і кафе великим обсягом виробничих стоків. Крім того, в стоки з ресторанів потрапляє більша кількість різних жирів, що ускладнює роботу каналізаційної системи.

4. Перукарні. Основна проблема перукарень - велика кількість обстрижених волосся. Як не стараються уникнути попадання волосся в каналізацію, але повністю виключити це не можна. Компактні насосні станції мають унікальну здатність подрібнення волосся, що потрапили в систему водовідведення. Установка устаткування "Сололіфт" вбереже трубопровід зливу з перукарні від засмічення.

5. Невеликі майстерні та мийки. Не завжди виробничі приміщення розташовані в місцях з централізованою каналізацією, а для задоволення побутових потреб робочого персоналу необхідно створити комфортні умови. Цю проблему легко вирішити, встановивши на підприємстві насосну станцію відповідних параметрів.

Цей насос не підходить - дивимося інші каналізаційні установки Sololift

Сололіфт D-2 для умивальника, душової кабіни, пісуара 

Sololift2 WC-1 для унітазу з можливістю підключення додаткового приладу розташованого вище насоса

Sololift2 C-3 для кухні або пральні, можна підключати пральну і посудомийну машини

Сололіфт WC-3 для унітазу і ще трьох додаткових приладів із санвузла

Габарити і характеристики насоса Сололіфт - Sololift2 CWC-3

Графік продуктивності насосної станції Grundfos Sololift

Відео презентація каналізаційних установок Sololift2 (Сололіфт)

Купити Sololift2 CWC-3 для інсталяції, біде, душової кабіни

Київ, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Миколаїв, Житомир, Харків, Чернівці, Одеса, Рівне, Полтава, Черкаси, Кіровоград, Херсон, Івано-Франківськ, Вінниця, і інші міста України.

 Інструкція опис Grundfos Sololift

 Cервісна інструкція Sololift2 (Сололіфт)

 Сертифікат відповідності Грундфос (Сололіфт)

Зворотний дзвінок